Kamis, 22 Desember 2016

Lirik Lagu Eny Sagita - Ngamen 2

lirik lagu eny sagita ngamen 2


Lirik Lagu Eny Sagita - Ngamen 2


Mak iki anakmu prawan
Wiwit mbiyen ono ing perantauan
Iling ngiwangi neng kantin sekolahan
Telong sasi mak aku urung bayaran
Mak dongamu mandhi tenan di bring jabani marang gusti pengeran
Koyok ngene rasane wong ora duwe
Duwe pisan di ece karo kancane


Iling-iling manungso bakale mati
Yen wes mati di kubur sanak family
Di pendem jero di apit bumi


Ono kubur iku akeh pandoso
Ulo klabang kolojengking podo moro


Ono setan membo-membo dadi perawan
Benno krasan yen ono kuburan


Neng akhirat ora ono montor liwat
Neng akhirat ora ono sego berkat
Neng akhirat ora ono mejo biliard
Onone godo ne moloikat


Sak sugeh, sugih e uwong mesti ono mlarate
Sak mlarat, mlarat e uwong mesti ono celenganne


Mangkane golek bojo ojo mandeng rupo
Rupo elek kuwi yow ora dadi ngopo
Mangkane golek bojo ojo mandeng bondo
Seng pentingg, ora ngenteni warisan moro tuwo


Kowe pancen keren le, koyok bekas pacarku mbiyen,
Eman, eman tenan, kerenmu mung kanggo obralan


Obral, obral janji le urung mesti uripmu mulyo
Mulo aku wes kondo, melu aku urip nang deso
Ngiwangi gawe boto, menek kelopo nyeblok bongko


Lirik Linya : Lirik Lagu Eny Sagita - Ngamen 1


Terimakasih sudah membaca artikel Lirik Lagu Eny Sagita - Ngamen 2 dan buat anda yang mau request lirik lagu bisa lewat contact us yang ada di blog ini atau anda ingin mengikuti blog ini bisa juga lewat email.


Disclaimer: Disini saya hanya share lirik lagi dan tidak share link download, kita harus hargai karya band/musisi belilah kaset/CD original.

0 komentar

Posting Komentar